Chord Gitar dan Lirik Lali Janjine – Yeni Inka: Atiku Sujono Kowe Kencan Karo Wanito Liyo

Berikut ini chord gitar dan lirik dari lagu yang berjudul Lali Janjine yang dipopulerkan oleh Yeni Inka. Hingga saat ini, Kamis (24/2/2022), video klip lagu Lali Janjine yang diunggah pada kanal YouTube Henny Adella telah ditonton lebih dari 15 juta kali. Dino Minggu sing tak tunggu Kowe ngajak ning Tawangmangu Nganti lingsir srengengene Ono kene aku nunggu kowe . .

Tak SMS ra mbalesi Yen tak telpon malah mok pateni Mangkel aku mangkel Yen kepetuk pipimu mesti tak ciwel ciwel , ciwel , ciwel alah ciwel . . Lali lanjine , kandane , alesane Mangkelake . . Sopo wong sing ora gelo Kadung dandan kowe ora teko . . Janjane kowe neng ngendi Gelagatmu sajak nyupriyani Atiku sujono Kowe kencan karo wanito liyo . .

Dino Minggu sing tak tunggu Kowe ngajak ning Tawangmangu Nganti lingsir srengengene Ono kene aku nunggu kowe . . Tak SMS ra mbalesi Yen tak telpon malah mok pateni Mangkel aku mangkel Yen kepetuk pipimu mesti tak ciwel ciwel , ciwel , ciwel alah ciwel . . Lali lanjine , kandane , alesane Mangkelake . . Sopo wong sing ora gelo Kadung dandan kowe ora teko . .

Janjane kowe neng ngendi Gelagatmu sajak nyupriyani Atiku sujono Kowe kencan karo wanito liyo Artikel ini merupakan bagian dari KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *